Made to Measure​​

​Det personlige jakkesæt fra Mr. Hübner

Made to Measure er for dig, der ikke vil nøjes med standard og gerne vil sætte dit eget præg på dit jakkesæt. Du vælger selv farver, materialer og detaljer, hvorefter tøjet tilpasses præcis til dig og dine mål.

Hos Mr. Hübner er det vores husskrædder Flemming Steen Hansen, som har ansvaret for Made to Measure. Som én af Danmarks blot syv herreskræddere brænder Flemming for sit fag og arbejder passioneret for at omsætte dine ønsker til virkelighed.

Det er ganske let

Sådan skaber vi dit personlige jakkesæt – trin for trin:Ring eller kom forbi butikken og bestil tid til at få taget mål.

  1. Til måltagningen finder vi den standardstørrelse, som passer dig bedst. Vores skrædder tager dine præcise mål, du vælger stof og for, og vi snakker om dine ønsker ift. bl.a. design, pasform og detaljer.

  2. ​Vi ekspederer din bestilling, og inden for 4-6 uger er dit personlige jakkesæt klar til afhentning.
  3. Ved afhentningen prøver du jakkesættet og sammen kontrollerer vi, at alt er, som det skal være.

Hvad koster det?

Da et Made to Measure-jakkesæt produceres specifikt til dig, koster det naturligvis lidt mere end et færdigsyet jakkesæt. Til gengæld får du også et unikt og personligt jakkesæt til en pris, som ligger langt under et tilsvarende skræddersyet.

Priserne starter ved blot 3.999 kr. for en jakke og 4.999 for et jakkesæt. Til sammenligning koster et skræddersyet jakkesæt fra 12.000 kr.​

Målsyede skjorter

Som en del af vores Made to Measure-koncept tilbyder vi også målsyede skjorter, som produceres på samme måde som vores målsyede jakkesæt. 

Mere information?

Ring eller – endnu bedre – kig ind forbi 1. salen hos Mr. Hübner, hvor skrædder Flemming Steen Hansen svarer på dine spørgsmål omkring Made to Measure, og I kan tage en god snak om dine ønsker.​

Kontakt Mr. Hübner

Mr. Hübner Kolding ApS

Jernbanegade 16
6000 Kolding

Telefon: 75 52 71 65

E-mail: mr.hubner@c.dk

​CVR: 31884810

Åbningstider:
Mandag - fredag kl. 10.00 - 18.00
Lørdag kl. 10.00 - 15.00